”Han är ett med området, känner alla och har ett stort förtroende”

Hej Marie och Jonas, vidarebefordras till förbundsstyrelsen

Jag är uppväxt i Hammarkullen, men bodde några år i Bolivia, när jag kom tillbaka var Hammarkullen ett självklart val.
Vad jag mötte var inte vad jag lämnat, Hammarkullen var nu levande på så många sätt, stora aktiviteter organiserades varje månad med uppemot 1000 personer, stora möten förde området samman.
Hyresgästföreningen hade blivit en central plats för lokal organisering och förde samman kultur och invandrarföreningar, arbetsplatser och fackföreningar och Kristofer Lundberg var en central frontfigur och den sammanhållande länken i allt detta.
Jag var engagerad i grannskapskommitteer i Bolivia och Hyresgföreningen påminde mig om detta.
Jag kom med i den lokala styrelsen, vi organiserade en fantastisk verksamhet, minst ett större event varje månad.
Detta hade inte varit möjligt utan den tid och kraft som Kristofer Lundberg lade ned, han är ett med området, känner alla och har ett stort förtroende, när han besöker föreningar lyssnar människor.
Jag och familjen har flyttat från Hammarkullen pga bostadssituationen och det är med bestörtning jag ser hur Hyresgföreningens förbundsstyrelse attackerat Kristofer Lundberg, Angeredsföreningen och Västra Sveriges regionstyrelse.
Ett förtroende kan bara återupprättas av att förbundsstyrelsen sansar sig, sätter sig ned och reder ut vad som skett så att Hyresgästföreningen kan gå enat fram i kampen mot marknadshyra.

Vänligen

Manuel Betancourth